Miele T 8847 WP warmtepompdroger 7kg A+

 249,00

Uitverkocht

Korte specificaties:

Uitverkocht

Betaalopties:

Productbeschrijving

Staat: Tweedehands

Productbeschrijving

De Miele T 8847 is als beste getest door de Consumentenbond in september 2011. Het is een droogautomaat met warmtepomptechnologie. Hiermee bespaar je tot wel 50% op je energiekosten en maak je ook een milieubewuste keuze. De maximale vulcapaciteit is 7 kilogram en dit betekent dat je een heleboel wasgoed tegelijk kunt drogen. De droger beschikt ook over diverse extra’s, zoals tijdgestuurd drogen, trommelverlichting, gemakkelijk uitneembaar pluizenfilter, speciale kreukbeveiliging en afkoelfase, een extra grote vulopening en een droogrek voor het drogen van bijvoorbeeld sportschoenen.

De zuinigste warmtepompdroger

Miele-warmtepompdrogers geven de laagste totale kosten per jaar. Dit heeft het Öko-Institut e.V. gepubliceerd in het recente EcoTopTen-onderzoek. Dit onderzoek adviseert over bijzonder zuinige en milieuvriendelijke apparaten. Daarbij wordt rekening gehouden met de jaarlijkse verbruikskosten en de aanschafkosten van deze apparaten.

Uitzonderlijk stil

Voor de ommanteling van de T 8827 hebben de ontwerpers een bijzondere geluidsdemping ontwikkeld. Zo kun je je in alle rust ontspannen, terwijl je wasgoed in de warmtepompdroger behoedzaam wordt gedroogd.

Snelle droogresultaten

Bij de Miele-warmtepompdrogers hoef je niet lang op je wasgoed te wachten. Want intelligente droogprocessen en een uitzonderlijk krachtige warmtepomp zorgen voor uiterst korte programmatijden met tegelijkertijd een laag energieverbruik.

Energieverbruik

Energieverbruik niveau A
Energie besparing Ja

Droogkenmerken

Type drogerWarmtepompdroger
Heeft anti-kreuk faseJa

Instellingen en functies

Geluidssignaal einde wasbeurt Ja
Tumbler heeft verlichting Ja

Fysieke kenmerken

KleurWit
Deur maat 40 cm
Gewicht41 kg

Overige kenmerken

Product breedte59.50 cm
Product hoogte85 cm
Product lengte59.60 cm

Handleiding wordt niet meegeleverd

Conditie: Gebruikt, volledig nagelopen, gereviseerd en gereinigd
Staat: Tweedehands
Garantie: 3 maanden