Bezorgen of afhalen? De keuze is aan jou!

Bij ons heb je de vrijheid om te kiezen hoe je jouw bestelling wilt ontvangen. We begrijpen dat iedereen zijn eigen voorkeur heeft. Daarom bieden we zowel bezorging als afhaalmogelijkheden aan. Het is helemaal aan jou!

Laat het zware werk maar aan ons over. Kies voor bezorging en wij brengen jouw bestelling rechtstreeks naar jouw deur. Geniet van het gemak en bespaar tijd. Ontspan en laat ons het werk doen!

1. Bestel het product en specificeer de bezorgmethode

2. U ontvangt van ons een orderbevestigingsbericht

3. Wacht tot je bestelling aankomt

4. Ontspan en laat ons het werk doen!

Grote artikelen

Grote apparaten zoals wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, diepvriezers en fornuizen.

Bezorgtarieven

Bij Witgoedbedrijf.nl begrijpen we het belang van gemakkelijke bezorging. Daarom leveren we grote artikelen binnen een straal van 120 kilometer vanuit Zaandam. Onze bezorgkosten variëren van €10 tot €50, afhankelijk van de afstand en postcode. Om je precieze bezorgkosten te berekenen, voer je simpelweg je postcode in bij het afrekenen. Zo weet je meteen wat de kosten zijn voor jouw bezorging. Het beste van alles is dat deze kosten per bezorging gelden, ongeacht het aantal artikelen in je bestelling. We streven ernaar om jouw shopping-ervaring zo eenvoudig en betaalbaar mogelijk te maken. Kies voor Witgoedbedrijf.nl voor kwaliteit, service en gemak, waar je ook woont!

Kleine artikelen

Zoals stofzuigers , afzuigkappen, inbouwkookplaten en accessoires

Deze artikel versturen wij met PostNL

Heel NL


€ 6,95


Hulp nodig?

  • Stuur ons een bericht
  • klantenservice@ witgoedbedrijf.nl