Klachtenafhandeling

Klanttevredenheid is een heuse obsessie voor ons. Maar soms slaan zelfs wij de plank volkomen mis. En daar ben jij dan de dupe van. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. Lees hier wat je kan doen om dit kenbaar te maken

Klachtenafhandelingsprocedure

We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Als je echter een klacht hebt over een product, onze diensten of een andere kwestie, volg dan onderstaande procedure om je klacht af te handelen:

Indienen van een klacht:
Neem zo snel mogelijk contact met ons op via klantenservice@witgoedbedrijf.nl om je klacht in te dienen. Vermeld duidelijk de aard van je klacht, je contactgegevens en eventuele relevante bestel- of klantinformatie.

Bevestiging van ontvangst:
a. Zodra we je klacht hebben ontvangen, sturen we je een bevestiging van ontvangst. Deze bevestiging zal informatie bevatten over wie je klacht behandelt en hoe je de voortgang van je klacht kunt volgen.

Onderzoek en afhandeling:
a. We zullen je klacht grondig onderzoeken en streven ernaar om binnen 7 werkdagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie te geven. b. Indien nodig kunnen we contact met je opnemen om aanvullende informatie of verduidelijking te vragen met betrekking tot je klacht. c. We zullen ons uiterste best doen om je klacht naar tevredenheid op te lossen en je op de hoogte te houden van de voortgang tijdens het afhandelingsproces.

Terugkoppeling en oplossing:
a. Zodra we je klacht hebben onderzocht, ontvang je een schriftelijke reactie met daarin onze bevindingen en de voorgestelde oplossing. b. Als we tot een overeenkomst komen, zullen we samen met jou de te nemen stappen bespreken om de klacht af te handelen en de overeengekomen oplossing uit te voeren.

Escalatie:
Indien je niet tevreden bent met de voorgestelde oplossing, kun je je klacht verder laten behandelen door Stichting Webshop Keurmerk afdeling bemiddeling, waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen in de kwestie: https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/

We streven ernaar om klachten binnen een redelijke termijn af te handelen en de klanttevredenheid te waarborgen. We waarderen je feedback en stellen je inspanningen om eventuele problemen met ons te delen zeer op prijs.

Hulp nodig?

  • Stuur ons een bericht
  • klantenservice@witgoedbedrijf.nl